August05

Itr4_g.exe és víruskeresők problémája

Cimkek: , | Kategoriak: Hírek
2010. 08. 05. | Megosztas e-mail-ben | Comments (0)

Az AVG, és F-Secure víruskeresők legújabb frissítései tévesen fertőzöttséget jeleznek az ITR program itr4_g.exe programjára. A felhasználók közül volt aki a problémával az F-Secure céghez fordult, amely megvizsgála az adott fájlt és az alábbi választ adta:

A beküldött minta az F-Secure cég szerint téves riasztást okozott, ezt a következő frissítésben kijavítják. A problémáért elnézésüket kérjük! A gyártó lépéseket tesz az ilyen típusú riasztások megbízhatóbbá tételére, ennek eredménye remélhetőleg a közeli jövőben már látható lesz.
Tisztelettel: xxx yyy, 2F 2000 technikai támogatás.

Ugyanezen probléma már múlt év novemberében is jelentkezett ezért az ellenőrzés végrehajtásához kérjük olvassák el a korábbi ismertetőt.
Az ITR-4.4.3.3. változathoz tartozó itr4_g.exe program ellenőrző összeget tartalmazó változata: itr4_g_4_4_3_3.rar (115.00 bytes)

 

2009. november 10.
Az AVG víruskereső mai frissítése után tévesen fertőzöttséget jelez az itr4_g.exe programban.
Letölthetővé tettünk két ellenőrző összeget(checksum, md5) tartalmazó fájlt amellyel ellenőrizni lehet a 4.3.0.50 és 4.4.0.89 változatokhoz adott itr4_g programot. Ha az ellenőrző összeg (checksum) azonos az Ön telepített programja esetében is, akkor a az eredeti, általunk kiadott, fertőzetlen program van telepítve. Az ellenőrzéshez a megfelelő változatot ki kell csomagolni a telepítési mappába.A Total Commander programmal a kicsomagolt fájlt ki kell választani és a ’File/Verify CRC checksums’ funkcióval végrehajtani az ellenőrzést. Fontos, hogy az ITR helyes működéséhez a telepítési mappában található programoknak egymással kell kommunikálni. Bizonyosodjon meg róla, hogy az Ön védelmi szoftvere (víruskereső, tűzfal) ezt nem blokkolja. Amennyiben igen. végezze el a szükséges beállításokat a programok közötti helyi kommunkáció engedélyezéséhez.

A letölthető ellenőrző fájlok:

itr4_g_4_3_0_50_md5.rar (124.00 bytes)

itr4_g_4_4_0_89_md5.rar (124.00 bytes)

Comments are closed
 
látogató számláló